Cykelværksted Hvidovre

Som din lokale cykelsmed i Gentofte er jeg her for at hjælpe dig med din cykel – Uanset om det er en punkteret slange, slidte bremser, eller et generelt eftersyn, kan jeg med mine mange års erfaring i cykelbranchen få dig hurtigt og sikkert tilbage på vejen.

Cykelsmed Gentofte

Dag-til-dag service

På værkstedet i Gentofte udfører jeg alle former for cykelreparationer, store som små. Mine typiske tidsramme er dag-til-dag, men når det er muligt, reparerer jeg din cykel samme dag, så du hurtigt kan komme videre.

Reparation af cykler 

Er din cykel gået i stykker? Uheld kan ske, uanset om det er på grund af et styrt, eller fordi den er blevet ramt, mens du handler. Uanset årsagen hjælper jeg dig med at få din cykel tilbage i topform på værkstedet i Gentofte.

Har du brug for hjælp på farten, eller trænger du til et nyt dæk eller en ny slange? Som din cykelsmed tilbyder jeg altid faste priser på mine services.

Serviceeftersyn på cykelværkstedet

Knirker cyklen eller er kæden blevet løs? Hvad end det er, hjælper jeg dig med et dybdegående serviceeftersyn. Kom derfor forbi butikken centralt i Gentofte, så jeg kan hjælpe dig med et komplet eftersyn.

Som din cykelsmed tilbyder jeg

Lapning

99 kr.

Ny slange

165 kr.

Nyt dæk og slange

549 kr.

Service

Fra 400 kr.

(Inkl. bl.a. stramning af kæde, bremse, hjul og gearjustering)

Skal du i stedet have en ny cykel?

Hos Horton Cykler tilbyder som cykelsmed ikke kun reparation og service af cykler – er også forhandler af dem.
Her kan du tage et kig på mit udvalg af cykler.

Kontakt din cykelsmed i Gentofte 

Gode råd og min ærlige vurdering af prisen på en reparation er altid gratis.
Kontakt mig på telefon32 20 99 00 eller send en e-mail til richardjohnhorton@yahoo.co.uk, hvis du har spørgsmål om reparationer eller andet.