Vi har alt hvad du har brug for, for at holde dig cyklende; lige fra cykler til ringeklokker, udvalgt på baggrund af funktionalitet og værdi for pengene. Vi sælger udstyr, som fungerer i den virkelige verden og ikke kun fordi det skinner i butikken.

Cykelbutik Gentofte

Cykelforretning Hvidovre

Cykler

Cykler fra Batavus.

Vi har alt fra de klassiske London-modeller til de moderne Stratos-modeller. Batavus cykler er altid lavet i højeste kvalitet og godt gennemtænkt design. Når du vælger en Batavus cykel, får du en kvalitetscykel til en god pris. Hvis vi ikke har din ønskede model hjemme, kan vi bestille den hjem til dig.

Cykler fra Von Backhaus.

Backhaus er fornuftige hverdagscykler i flere modeller, som er stiltypiske for Danmark og som møder danskernes behov. Man får meget for sine penge og kvaliteten er høj.

Vi har forhandler også mærker. som Remington, Ebsen, GT og Genesis.

Reservedele

Vi forhandler reservedele af god kvalitet fra forskellige fabrikanter. Hvis din cykel mangler en mindre del, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Hjelme

Vi har hjelme fra mærkerne Abus, Bell, Giro og Met til mountain bike, race og hverdagscyklister. Vi forhandler Tænks testvindere fra Abus, Urban-i og klassisk “skater”-hjelm Faction fra Bell, der sikrer dig en god kvalitet. Alle vores hjelme er godkendte og du får derfor en sikker hjelm, når du køber den hos os.

Cykelforretning Hvidovre